NK Dammen Vrouwen 2013

Zoutelande, 13 - 19 maart

Programma:

woensdag 13 maart:
's Morgens aankomst
speelsters/officials.
13.30 uur: Opening
14.00 uur: ronde 1

donderdag 14 maart:
09.30 uur: ronde 2
15.00 uur: ronde 3

vrijdag 15 maart:
11.00 uur: ronde 4

zaterdag 16 maart:
09.30 uur: ronde 5
15.00 uur: ronde 6

zondag 17 maart:
11.00 uur: ronde 7

maandag 18 maart:
11.00 uur: ronde 8

dinsdag 19 maart:
10.00 uur: ronde 9
16.00 uur: prijsuitreiking
           en sluiting.

Welkom!

Voor de 8e keer in 14 jaar de Finale NK Vrouwen in het Beachhotel te Zoutelande!
Als ik daar ook nog aan toevoeg het WK Vrouwen 2003 in datzelfde hotel, dan levert dat een uniek plaatje op, niet alleen voor ons als organisatiecomité, maar ook voor het Beachhotel als Nêêrlands damhotel pur sang!

En in die traditie wil ook de nieuwe eigenaar/directeur Michel Kloeg en zijn medewerker(ster)s  treden. Wij verheugen ons op een even plezierige samenwerking als met de vorige directie. Want dan is voor de speelsters de ambiance ook weer optimaal om tot aansprekende resultaten te komen en de editie 2013 van de Finale opnieuw tot een spannend gebeuren te maken.

Zoals het er nu (24.2.2013) naar uitziet zal nationaal kampioene Nina Hoekman gelukkig haar titel kunnen verdedigen (foto: kampioene Nina Hoekman wordt gehuldigd in 2012).

Concurrentie  zal ze vast en zeker weer krijgen van de nrs. 2 en 3 van vorig jaar, Vitalia Doemesh en Mei Jhi-Wu en niet te vergeten Heike Verheul, vorig jaar afwezig, maar extra gemotiveerd om nu voor een podiumplaats te gaan. Ook “onze“ Rianka Rentmeester (sponsorplaats) zal een flinke duit in het zakje willen doen na haar aansprekende prestatie in het jongste EK.

Het tiental wordt gecompleteerd door Jorien Alink, Jacqueline Schouten, Linda Schnieders, Leonie de Graag (Enschede, vroeger  Goes) en Annemieke Stunnenberg  die zich samen met Heike Verheul  via de Halve Finales wisten te plaatsten voor het eindtoernooi. Dat alleen al is een felicitatie waard. Ook zij kunnen voor verrassingen gaan zorgen!

Kortom  een  bezetting die uitnodigt  om “live” de partijen mee te komen maken in het Beachhotel. Maar natuurlijk kunnen die ook via de electronische damborden op de website gevolgd worden, wereldwijd!

Deelneemsters : een succesvol  toernooi toegewenst en een aangenaam verblijf in het Beachhotel.

Heel veel  dank aan allen die dit evenement weer financieel mogelijk maakten : KNDB, hoteldirectie, subsidieverstrekkers  en adverteerders. Zij verdienen speciale vermelding : zie de slotpagina van dit programmaboekje !

Aart Walraven,
voorzitter Stichting Damevenementen Zeeland.

Bestuur Stichting Damevenementen Zeeland, v.l.n.r.: Ad Bouwens, Aart Walraven en Johan Kesselaar.